UY5UZ писав:to: ut4uep, я работаю в своем городе и из своего квадрата - с ОДНОГО И ТОГО ЖЕ КВАДРАТА - с дому с крыши, с гаража, но с одного квадрата и в своем городе! А не еду за 100 км. ))
От власне,саме через це й УКХ й "здохло".
Тому,що ті хто в "комітетах" понабудували собі сетапів й сидять у комфорті - й ще й умови складають для решти такі,щоб самим бути у "чоколядах".
Якого біса,хтось має витрачати кошти на виїзди(й не маленькі),задля виїздів та ще й щоб таким як Ви було "зручно"? А на "ікс" воно їм треба?
Питання філософськими були колись - нині практичні:
оскільки виїзд річ траблова,в мене цього року ЖОДЕН з трьох без проблем не вийшов,ще й мало не забився на Закарпатті під час спуску на ПД.
Тепер питання,а нащо "козі баян",або початківцю тратити гроші на те УКХ?
Тому.Умови від вашого УКХ комітету ДАВНО варто змінювати,й включити мізки,бо окрім москалів(а в них УКХ - МЕРТВЕ!) ви скоро ні з ким працювати не будете.
Чому в москалів "мертве" УКХ? Та з їх кількістю та територією їх у вас МАЄ БУТИ разів у 5 більше ніж українців!А їх нема.Рідко де є,й щоб зв"язатися навіть між собою москалям таки треба й ТЛГ й ССБ.
От Ви й угробили УКХ в Україні за їх прикладом.
А ЯКОГО ОДНАКОВІ ПРЕФЕРЕНЦІЇ ДЛЯ ТИХ,ХТО У СТАЦІОНАРІ Й ХТО У ПОЛІ?
Чо,не так?
А Якого на НВЧ зв"язки на недозволених частота зараховуються?
От,саме тому й гаплик УКХ,бо у погоні за регаліями втрачено здорового глузду.
Тепер,щодо UT5VD й цілої низки станцій з Кропивниччини....
Так їх у ФМ добре чути завжди.Й майже,щовечора вони працюють й з Чернівцями й не лише.Сам чув й не раз,коли був вдома.
Так само добре чути US4ICI.Мені зв"язок з ним заважали зробити 5Вт ,які не давали пробити стіну запоріжців.Але ЛЮДИ ПРАЦЮЮТЬ,й мають апаратуру.
А те,що ТЛГ дохне....Ну то ви цьому добряче допомогли.
Це ,не критика Валерію,воно не лишень Вас особисто стосовно,а тупо факти - погналися за москалями:
маєте те,що й в них - одна,дві счтанції на область.
73!,Всім вдалого кубку.
Маю намір бути ТЛГ(144.050 ЩРМ) та ФМ,з Львівщини.