UR5EAZ писав:UR5SEL писав:РІЧ У ТОМУ ЩО НЕ ВІРНО РАХУВАТИ ОЧКИ ПРОСТО ВСІХ ГАМУЗОМ І УЖГОРОДА І ДНІПРА І КИЄВА І МИКОЛАЄВА І ОДЕСИ !!Велика Україна для УКХ як пів Європи зі сходу на захід !!!!!! І я пропоную один із варіантів щоб подолати таку проблему - ПОДІЛ НА РЕГІОНИ , без визначення загального переможця а визначати переможця тільки в очних змаганнях !
Такими словами починаються цi новi правила УКХ тестiв: "Рiч у тому що не вiрно..гамузом.."?
Викладiть будь ласка в належному виглядi Новi правила УКХ змагань.
Або визнайте, що емоцii i дiлове вирiшення проблеми не є cпорiдненими i що Ви не взмозi пiдготувіти прект документу та вiдстояти кожен,
наголошую, кожен пункт пректу.
Владимир, UR5EAZ.
Трішки невірно!
Тема починається зі слів -
"Перш за все намагання всіма доступними засобами добитися виконання спортивного принципу – РІВНІСТЬ СТАРТОВИХ УМОВ!!! ......."
Я не розумію Вас ! Ну я вже здається самого початку теми все пояснив , навіть байку написав , ну я вже не знаю як треба пояснювати , що я пропоную і що я відстоюю! Дійсно складається таке враження що просто мене тролять і спеціально мене не чують ! Пиши хоч коротко , хоч розвернуто , хоч зразу пояснюй , то вчіпляться до чогось другорядного якщо не сказати третьорядного і починають розкручувати це ! Я і так вже з початку сказав про це а "Васька слушает и ест.."
Ну нехай я попробую пояснити ще раз і добре в іншому вигляді!
1) Всі всеукраїнські тести судити строго європейським правилам
це значить
а)прибрати всі номінації типу 144+430, 144 +430+5.6+..., Phone , FM , заліки Україна-Україна і інші залишити тільки строго по діапазонах без розділення на CW, SSB , FM
2) Підводити підсумки ТІЛЬКИ ПО РЕГІОНАМ а саме :
ЗАХІД-СХІД--ПІВДЕНЬ-ПІВНІЧ
і вручати 4 рівнозначні призи всім 4 переможцям по кожному діапазоні!.
Пояснення: РЕГІОН - це кілька областей і за площею перевершують або приблизно рівні як більшість країн Європи
3) Визначення всеукраїнського переможця - ТІЛЬКИ В ОЧНОМУ ТЕСТІ ПРИ СТРОГОМУ ВІДПОВІДНОСТІ ДО РЕГЛАМЕНТУ ЗВ'ЯЗКУ! Повністю дотримання його, а не частково !
( Як , коли , і де - предмет обговорення)
Ось і все !
Я готовий кожний пункт, "я наголошую кожен пункт проекту", відстояти в ЧЕСНІЙ і неупередженій дискусії !